top of page

våra event

W.Empowerment håller medlemsträffar under hela året. Alla träffar syftar till att främja självledarskap och entreprenörskap genom möten och nätverkande. Pepp, inspiration och att lyssna och lära av varandra - är ledord för W.Empowerment. Vi tror på att det är i möten med spännande personer som vi identifierar, skapar och tar vara på våra möjligheter!

Träffarna går under de tre kategorierna:
Inspirationsträffar, Mingelträffar och Workshops.

Grl-pwr.png
nathan-dumlao-572047-unsplash.jpg
rawpixel-669608-unsplash.jpg
kelsey-chance-575551-unsplash.jpg

 inspirationsträffar 

 workshops 

 mingelträffar 

W.Empowerment har gett mig möjlighet att träffa många intressanta personer jag annars inte hade träffat och utvidga mitt nätverk.

 

Träffarna är alltid förstklassiga och med spännande teman och talare.

"

Det är så inspirerande och peppande att få vara i en sådan miljö som W.Empowerment skapar på sina träffar. Öppenhet, generositet, värme, ambition och girlpower är det jag känner varje gång jag kommer in genom dörren på något av deras event.

"

Det bästa med det här nätverket är att det ger mig utrymme och tid för att reflektera över vad som är viktigt på riktigt i mitt liv.

 

Varje event har gett mig en ny insikt.

"
Antonia
karin
sofia

ett gäng tidigare event

ac99a6fd-ab6e-4f3b-b036-90023aa7ce7a-ori

powerfrukost "Knäck kommunikationskoden

Elaine Eksvärd är känd retoriker som delat med sig av sina bästa retoriktips i bland annat Nyhetsmorgon sedan tio år tillbaka. Under denna powerfrukost fick vi lära oss om trovärdig retorik i alltifrån formuleringar till röstläge.

b829302c-a207-4e95-b193-eb553b011e0c-ori

inspirationsträff "att våga visa sårbarhet"

Karin Hägglund har erfarenhet av karate på elitnivå, både som idrottare och landslagstränare. Under denna inspirationsträff fick vi lära oss verktyg för att kunna leda oss själva genom både med – motgång i livet och konsten att våga visa sårbarhet.

27e8269c-fc48-4c80-85ec-b34648ce8c3a-ori

workshop "stressa inte mindre, återhämta dig mer"

Sandra Aggemo är livs- och stress coach. Under denna workshop fick vi föra diskussion i grupp om vad återhämtning innebär för just dig och ta lärdom av och förstå hur vi själva kan bryta stressreaktioner. 

NYHETSBREV

Missa inte de senaste nyheterna och våra kommande evenemang!

bottom of page