top of page

w.empowerment

Empowered Women

Empower Women

W.Empowerment är ett kvinnligt nätverk för dig som drivs av värderingar, utveckling och vill vara med och göra skillnad både för dig och andra. Nätverkets kärnbegrepp är självledarskap och entreprenörskap. Vi vill skapa en plattform där vi får en paus i vardagen och hinner reflektera och inspireras över vad som är viktigt på riktigt, våra värderingar, mål och drömmar.

Vår vision är att skapa ett hälsosammare, mer jämställt och värderingsstyrt samhälle. Vi tror att när vi för folk samman och skapar en öppen, ärlig och inspirerande plattform för samtal så händer det magiska saker. Det är anledning till att vi grundade W.Empowerment.

Vi håller medlemsträffar kontinuerligt året om. På träffarna bjuder vi in inspirerande gästföreläsare, gör övningar, samt diskuterar självledarskap och entreprenörskap under avslappnade former.

W.Empowerment anordnar tre olika typer av träffar: Inspirationsträffar med tydligt tema och inbjuden föreläsare, Mingelträffar där medlemmarna träffas och nätverkar och Workshops som är interaktiva event ett ämne berörs i övningar och diskussioner.

Har du frågor? 
 

Kontakta oss!

Sofie-Annie-pic.jpg

Sofie & Annie

Grundare W.Empowerment

"vår vision

är att skapa ett hälsosammare, mer jämställt och värderingstyrt samhälle."

bottom of page