© 2018 W.Empowerment

​Integritetspolicy

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss. Här kan du läsa om vilka rättigheter du har och hur vi använder oss av dina personuppgifter.

Den 25 maj 2018 börjar GDPR (General Data Protection Regulation) gälla i hela EU. I enlighet med GDPR har företag inte rätt att upprätthålla register utan personens medgivande. W.Empowerment är en ideell förening och har granskat vår personuppgiftshantering för att säkerställa att den går i enlighet med de krav som ställs. 

 

Vi samlar endast in de personuppgifter som du själv uppger när du blir medlem i W.Empowerment, börjar följa vårt nyhetsbrev eller kommer på några av våra events.  

 

Vad lagras?

- Som medlem hos W.Empowerment och mottagare av vårt nyhetsbrev lagrar vi ditt namn, din e-mailadress och de uppgifter du fyller i din medlemsansökan.

- Som deltagare på något av våra event så lagrar vi din e-mailadress där vi efter eventet skickar ut information om möjlighet till medlemskap. 

 

Om du inte vill ha några mailutskick från oss eller gå ur som medlem så kan du avregistrera dig genom att maila oss så tar vi bort dig från vårt medlems och kontaktregister.

 

Har du några frågor eller vill veta mer om vår integritetspolicy får du gärna kontakta oss via info@wempowerment.se

W.empowerment-logo-black.png